Home » Біотехнології » Artron експрес-тест для визначення Cry1Ab/Ac
тест для визначення Cry1Ab/Ac

Artron експрес-тест для визначення Cry1Ab/Ac

Тест-смужки Artron Cry1Ab/Ac BT використовуються для виявлення наявності Cry1Ab/Ac BT ендотоксинів у генетично модифікованих організмах (ГМО).

Ген BT Cry1 кодує протеїн, токсичний для комах. У сільськогосподарських культурах, наприклад, у кукурудзі, він має дію вбудованого інсектициду, тобто захищає рослину, в яку його поміщено шляхом генетичних маніпуляцій, від комах. З огляду на токсичну природу білка існує острах щодо негативного впливу цього гену на здоров’я споживачів.

Для проведення аналізу потрібна пробірка, товкачик (для зразка листя), дробарка для насіння (для зразка насіння), водопровідна вода і смужка чи касета Artron Cry1Ab/Ac Rapid Test. Процедура тестування легка і не вимагає ніяких особливих навичок чи досвіду. Тест підходить для перевірки і тканин листа, і насіння кукурудзи, бавовника та інших культур. Листя, паростки чи насіння треба подрібнити і розбавити буфером чи водою у відповідних пропорціях, зазначених в інструкції. Вся процедура підготовки зразка і проведення тестування займає максимум 10 хвилин.

Результат звичайно стає видимим протягом 2-5 хвилин після занурення тестової смужки в пробірку зі зразком. Результат буде недійсним через 30 хвилин. Якщо Cry1Ab або Cry1Ac наявний у зразкові, дві лінії з’являться на тестовій смужці. Одна лінія означає негативний результат. Процедура тестування зразка на Cry1Ab/Ac може проводитися в польових умовах. Не потрібне ніяке особливе обладнання окрім зазначеного вище. Детальна інструкція міститься в кожній упаковці. Тестовий набір Artron GeneTrue для визначення Cry1Ab/Ac доступний у форматах касети і смужки.

BT Cry1 – це ген, взятий із Bacillus thuringiensis, грам- позитивної бактерії, що продукує токсин, котрий може використовуватися як пестицид.

Зв’язок з нами по телефону:
+380443606770
+380800750842
+380631813995