Home » Лабораторії та якість » Безпека харчових продуктів
безпека харчових продуктів

Безпека харчових продуктів

Ми поставляємо спектр рішень і послуг для забезпечення безпеки та якісті продуктів харчування і напоїв. Будучи однією з основних потреб людини, це широко підтримується національними урядами у великому числі країн і в цілому у міжнародних відносинах.  

Сьогодні майже кожен дбає про якість того, що він споживає і його потенційної корисності або небезпеки. У новітній історії ідей і практик поділені на “green growing”  або “organic”. З зв’язку з цим в глобальних і локальних продовольчих ринках з’явилися й виросла кількість приватних стандартів, спрямованих на встановлення різниці між “real food”  і виробництвом промислової технології на основі досягнення високої продуктивності і низької ціни в будь-якому випадку. Більшість розвинених країн створили свої власні органічні стандарти. Тепер цей ринок продовжує рости і показує хорошу динаміку, що підтверджує гарну віддачу від інвестицій в органічному секторі.

Це все призведе до перегляду загальних стандартів якості та безпеки харчових продуктів в напрямку скорочення використання шкідливих синтетичних компонентів у виробництві харчових продуктів.  Звичайні нормативні правила часто змінюються, постійно змінюючи правила для виробників, переробників, експортерів, імпортерів, міжнародних трейдерів і інших операторів ринку. Це вимагає від лабораторії та інспекції завжди тримати свої знання та обладнання з контролю до відповідними до вимог теперішнього часу. У процесі розробки глобальних та національних систем безпеки харчових продуктів продовжується розвиток особистих засобів та пристроїв, створених для забезпечення контролю різних видів сировини або перероблених продуктів харчування без чиєїсь допомоги. 

Консультаційна підтримка лабораторій з безпеки харчових продуктів, фермерів, виробників, переробників, інспекцій, громадського харчування, торговельних мереж та в роздрібної  торгівлі здійснюється нами, щоб дати раціональні, найкращі та сучасні рішення для наших клієнтів.

Зв’язок з нами по телефону:

+380443606770

+380800750842

+380631813995