Home » Відновні ресурси та навколишнє середовище » Консультативні послуги в галузі електромобільності
електромобільності

Консультативні послуги в галузі електромобільності

Консультативні послуги компаніям, зацікавленим в розширенні географії своєї ринкової присутності та збільшенні долі свого інвестиційного портфелю в секторі електромобільності, публічному сектору в питаннях розвитку інфраструктури, так і потенційним користувачам, які ставлять собі мету отримати найбільш повний ефект від впровадження технології.

Наші послуги включають такі групи:

  • Консалтинг з побудови інфраструктури зарядних пристроїв
  • Консалтинг з маркетингу електромобілів та асоційованих товарів
  • Консалтинг з розвитку проектів комерційного та публічного використання електромобілів
  • Консалтинг з електрифікації існуючого транспортного парку (рухомого складу)
  • Консалтинг з виробництва складових (ОЕМ)
  • Консалтинг з розвитку виробництва електромобілів та асоційованих товарів
  • Консалтинг з виробництва елементів інфраструктури та асоційованих товарів

Приймаючи активну участь в розвитку сектора електромобільності, ми можемо стверджувати, що сектор електромобільності останнім часом показує значні темпи розвитку та стає все більш привабливим для інвестицій. В порівнянні з ринками, які утворились навколо традиційного транспорту, який використовує пальне, ринок електричних легкових автомобілів, автобусів та вантажних авто має суттєві відмінності.

Його особливість, насамперед, в тому, що розвиток використання електричних авто споживачами має неодмінно супроводжуватись розвитком інфраструктури зарядних пристроїв, що розширює географію користування ними та надає власникам електромобілів більший рівень свободи, який при швидкісних технологіях зарядки, практично  дорівнює паливним авто. Виробництво електричних авто, в порівнянні з традиційними, замкнене на виробництві якісних батарей та електрообладнання, що суттєво змінює топографію постачання комплектуючих в авто виробництві, відкриваючи доступ на ринок новим гравцям.

Враховуючи інноваційність продукту та пряму залежність його споживчих якостей від технологічного прогресу в будівництві батарей, зарядних пристроїв, електромоторів, рішень із забезпечення рекуперації енергії при гальмуванні, та спеціалізованого програмного забезпечення для бортових систем, критерії доступу на ринок змінюються, і нові компанії задіяні в дослідженні та розробках активно займають ринкові вагомі позиції  та ніші. Продуковані ними рішення разом збільшують енергоефективність, здешевлення конструкції та, головне, збільшення дальності пробігу електричного транспортного засобу. В поточному практично всі великі автомобільні виробники та електричні концерни представили розробки чи вже готові продукти, частина з яких вже має ринкову історію та вдосконалюється на підставі споживацького досвіду.

На ринку електричного транспорту спостерігається географічне розширення. Енергоефективність цих машин дозволяє споживачеві отримати економічну перевагу перед споживанням пального, навіть в умовах високої вартості електроенергії.

Наявні недоліки існуючих на ринку конструкцій, які полягають в малій дальності ходу, відносно повільній зарядці, порівняно високій вартості, поступово, але активно, опиняються на другому плані, за рахунок гарної динаміку змін в розробці батарей та зростаючій масовості виробництв.

Зв’язок з нами по телефону:
+380443606770
+380800750842
+380631813995