Home » Виробництво » Послуги експериментальної майстерні та виробництво
металевих виробів

Послуги експериментальної майстерні та виробництво

Послуги виготовлення металевих виробів та конструкцій на замовлення.

Пропонуємо послуги, а також контрактне виробництво і аутсорсинг:

  • з обробки металів та виготовлення металоконструкцій,
  • виробництво металевих деталей та виробів різних видів та призначення,
  • виробництво закладних деталей,
  • грунтовка та покраска, нанесення захисних покриттів

Ми зацікавлені в виробничій співпраці з виробниками, які потребують наших послуг, підчас виробництва своїх продуктів, дизайнерами, архітекторами, та монтажними організаціями.

У нас є все необхідне для виконання, як серійних, так і індивідуальних замовлень, як в значних та і в малих кількостях, для потреб бізнесу, організацій та приватних осіб.

Ви можете розраховувати на нас із різання, гнуття, свердління, зварювання, зборка (збирання), фарбування (покраска) і гальванічний захист поверхні.
Як частина науково-дослідного центру ми є спеціалізованими до виконання складних задач і завжди дбаємо про якість європейського зразка.
Ми виготовляємо все від ніжок до меблів, закладних деталей для бетону, рам та каркасів для промислового обладнання, металевих виробів для теплиць, торговельного обладнання, до конструкцій будівель чи навісного обладнання для машин та сільгосптехніки. Всі замовлення виконуються відповідно до технічного завдання, яке ми також безкоштовно допомагаємо якісно скласти. Кожен клієнт отримує безкоштовні консультації.
Ми пропонуємо одні з найкращих цін в країні і увагу до Ваших потреб. Запрошуємо розмістити замовлення на нашому виробництві.
 Звертайтеся за телефоном +38 (044) 360 67 70 info@greenclinic.com.ua