Home » Події » EVIM East Europe – 2017
EVIM

EVIM East Europe – 2017

EVIM East Europe – 2017 (Зустріч з електричних транспортних засобів та інфраструктури) є міжнародною подією, в форматі саміту, в Києві, Україна, яка має на меті забезпечити дискусійний та нетворкінговий фреймворк для розвитку електричної мобільності в Східній Європі та є одним з двох європейських EVIM подій, які покривають СЕЕ-регіон (Центральна та Східна Європа), як один з найперспективніших електромобільних ареалів, що найбільш швидко розвиваються в світі.

EVIM (Electric Vehicles and Infrastructure Meeting) є об’єднаною  мережею міжнародних зустрічей, націлених принести нові можливості, технології та інвестиції в ринок електричних транспортних засобів, що швидко розвивається, надаючи фреймворк ефективного діалогу та співпраці бізнесу, уряду та місцевого самоврядування, міжнародних організацій, бізнес-асоціацій, торгівельних палат, преси, науки та освіти, соціальних ініціатив, культури та мистецтва, як найкращої платформи для спільного зростання та сталого розвитку суспільства.

EVIM це є також глобальна мережа професіоналів, залучених в галузі е-мобільності, відновних джерел енергії, та сталої інфраструктури, а також архітектури середовища людини.

EVIM East Europe – 2017 є присвяченою розвиткові ринку електричних транспортних засобів, відновної енергетики, та інфраструктури необхідної для запевнення перспектив широкого використання електричних транспортних засобів чисельними приватними споживачами, корпоративними, муніципальними та державними користувачами.

Структура EVIM East Europe – 2017 містить:

  • 3 пленарні сесії,
  • 3 панельні сесії,
  • 1 круглий стіл,
  • виставка EVIM Expo East Europe 2017, з фокусом на сталу архітектуру і інфраструктуру, відновні джерела енергії і електричну мобільність, що проводиться спільно з Київським міжнародним контрактовим ярмарком в спільному просторі з InterBuildExpo 2017 (з приблизно 25тис. відвідувачів),
  • виділений час спілкування та нетворкінгу з опцією предорганізованих зустрічей,
  • прес-конференція і персональний час для спілкування з пресою та програмою попередньо організованих інтерв’ю,
  • час на презентацію рішень та інновацій від компаній-учасниць,
  • програма для науки та стартапів
  • EVIM Youth Program – програма про-боно виступів в університетах та освітніх проектах
  • EVIM Art Project – програма комунікації зі сталого розвитку засобами мистецтва в партнерстві з кращими культурними проектами

Місце проведення:

ВЦ “КиевЭкспоПлаза”
ул. Салютная, 2-Б, Kyiv, Ukraine, 04111

Час проведення:
29 березень 2017 р. – 31 березень 2017 р.
З 29 березень 2017 р., 11:00 до 31 березень 2017 р., 18:00

Дізнайтесь більше про найближчу подію тут: EVIM East Europe – 2017