EVIM International Project

EVIM International Project

EVIM International Project є ініціативою спрямованою на створення кількох національних EVIM подій та проведенню їх на регулярній основі у кількох країнах з електромобільними ринками, що розвиваються. Географія цільових ринків EVIM включає: Україну, Польщу, Угорщину, Румунію, Туреччину.

EVIM, Зустріч з електричних транспортних засобів та інфраструктури, є заснованою спільними зусиллями GreenClinic LifeScience Global OÜ (Естонія) www.greenclinicglobal.com та Науково-дослідного центру “Зелена клініка” (Україна) www.greenclinic.com.ua

EVIM також є постійним організаційним комітетом для всіх подій EVIM та пов’язаних подій зі спільною місією.

Наша місія – принести сталий транспорт в широке щоденне використання через розвиток ринку та розширення інфраструктури.

Генеральний порядок денний для всіх подій EVIM на 2016 рік включає:
Ринок
Інфраструктура
Бізнес-середовище
Найкращий досвід та приклади успіху
Технології

Досвід сталої бізнес-практики організаторів EVIM дозволяє стерти відстані та розбити бар’єри до українського EV ринку. EVIM створений щоб скоротити вуглецевий відбиток від діяльності людини. Події самі по собі підтримують ці принципи, через максимізацію досягнення запланованого позитивного результату від поставлених цілей, та через широкий діапазон сучасних інтрументів. Це є причиною, чому ми майже завжди практично не використовуємо папір та провадимо високоякісні засоби віддаленої участі в подіях. EVIM Ukraine-2016 скорочує милі відстаней до мілісекунд високошвидкісної відеоконференції, тож таким чином кожний, хто не може фізично відвідати подію, має шанс приймати участь, брати слово, зробити презентацію та бути учасником панельної дискуссії з будь-якого місця в світі.

Дізнайтесь більше про найближчу подію тут: EVIM Ukraine – 2016