Home » Про центр » Про центр
Зелена клініка

Про центр

Інноваційні рішення, системний підхід.

Науково-дослідний центр «Зелена клініка» – інноваційний лідер розробки, впровадження та постачання біотехнологій, рішень галузі сталого розвитку і ефективних екосистемних рішень.

Наша компанія є науково-дослідною комерційною ініціативою, яка об’єднує зусилля унікальних у своїй сфері вчених, експертів, спеціалістів і практиків з метою провадження нашим клієнтам найбільш раціональних та якісних рішень, грунтованих на інноваціях, досвіді, прогресивних та надійних технологіях.

Наш професійний та комерційний інтерес полягає в якісному задоволенні актуальних потреб, які присутні в трикутнику “людина – середовище – інфраструктура”, та є вираженим в наших продуктах поточних проектах та напрямках нашої діяльності, кроссдисциплінарно, орієнтованих для бізнес-клієнтів, інституціональних та приватних споживачів.

Своїм першочерговим завданням ми вважаємо турботу про здоров’я людини, тривалість та якість її життя, піклування про живу природу та збереження довкілля для теперішніх й майбутніх поколінь.

Орієнтованість на актуальні потреби клієнта й ринку.

«Зелена клініка» – компанія, яка турбується про своїх клієнтів, суспільство та довкілля. Саме тому важливою метою для нас є створення простору для комфортної взаємодії з ними. «Зелена клініка» являє собою платформу, що уможливлює продуктивну комунікацію в межах професійного середовища, та водночас формує це середовище в найбільш іноваційних точках дотику. Наша команда пропонує інтелектуальні (фахові консультаційні послуги) та матеріальні (асортимент продуктів, що постійно розширюється) рішення. Ми забезпечуємо найкращий сервіс для наших клієнтів, спираючись на багаторічний досвід прикладних досліджень та консультацій, починаючи з 2002 року. Обслуговування на найвищому рівні полягає в глибокому знанні технологій,  бізнес-процесів галузей і ринків наших клієнтів. Наша науково-консультативна база фокусується на вирішенні актуальних практичних завдань кількох галузей. Підтримання безперервного діалогу зі споживачами дозволяє забезпечувати актуальність асортименту наших продуктів та своєчасно реагувати на зміни їх потреб та нові запити ринку. Клієнти отримують додаткові конкурентні переваги від співпраці з «Зеленою клінікою».

Розширення й розвиток.

Ми підтримуємо максимально високу швидкість обробки та виконання замовлень з постачання товарів завдяки ефективним алгоритмам співпраці з постачальниками та логістичним процесам, які постійно вдосконалюються. Ми не залишаємо без уваги жодної можливості, яка б дозволила нам підвищити ефективність та конкурентність наших товарів і послуг. Ми постійно розширюємо свою географію: наразі увага «Зеленої клініки» спрямована на постачання товарів і надання послуг клієнтам, розташованим на 3-х континентах. Ефективні логістичні рішення та комунікації дозволяють нам швидко й ефективно задовольняти потреби клієнтів незалежно від місця з найменшим можливим впливом на довкілля та клімат. Створення та розвиток інфраструктури, яка сприяє успішним інноваціям у сферах компетенції «Зеленої клініки», є нормою нашої щоденної роботи. Саме тому ми приділяємо велику увагу розробці і проведенню науково-практичних заходів, що передбачають обмін досвідом та покращення професійних комунікацій, необхідних для успішної діяльності операторів наших цільових ринків.

Наш науково-дослідний центр по праву пишається своєю багаторічною історією та суттєвим вкладом до промоції культури сталого розвитку в Україні. Також ми щасливі, що ми мали можливість чинити сприяння ранньому становленню та поширенню практики екосистемного підходу в розробці прикладних рішень.

НДЦ «Зелена клініка» є інтелектуальним ядром створення ефективних рішень, що відкриває нові можливості у сфері біотехнологій і сталого розвитку.

Ми мінімізуємо ризики та докладаємо зусиль, щоб зробити життя людини простішим, безпечнішим та довшим.